Contactgegevens

Nieuwsgierig geworden naar de paarden en de mogelijkheden voor jezelf en/of het gezin? Voel je vrij om contact op te nemen met Diabolo coaching via diabolocoaching@gmail.com. Zodra er een afspraak is gemaakt, zetten we de kofiie/thee en limonade klaar!

Diabolo coaching ligt centraal in de driehoek Eindhoven-Oss-Den Bosch en is zeer gemakkelijk te bereiken, op korte afstand van de A50.

Adres

Past. Clercxstraat 14A

5465RH Veghel (Zijtaart)

Noot: Als je Google-maps gebruikt voor je route: niet via het zandpad gaan!!

Mailadres: diabolocoaching@gmail.com

Telefoon: 06-81535515

Diabolo coaching met paarden is aangesloten bij het CAT, collectief alternatieve therapeuten, en het Kreac, het kwaliteitsregister voor Equine Assisted Coaching. Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/.

Equine Assisted Coaching level 1 van de Keulseweg is de enige paardencoach opleiding die EQA geaccrediteerd is op practitioner niveau door de NOBCO/EMCC. De Equine Assisted Kindercoach opleiding bij de Keulseweg is een SKJ geregistreerde opleiding.