Over mezelf

Ik ben Danielle Kemper, getrouwd en moeder van 3 kinderen (Ise, Sten en Milou), inmiddels pubers.
Al van heel jongs af aan was ik te vinden tussen de paarden. Ik was dat meisje dat op zaterdag met een cap achterop de fiets naar de manege reed en daar allerlei klusjes ging doen, helemaal blij om stallen uit te mogen mesten, te helpen met voeren enz enz., met als beloning dat ik een pony mocht uitkiezen voor een buitenrit. Na mijn studie, medische microbiologie. heb ik jarenlang gewerkt in het onderzoek naar medicijnen en daarna in de ontwikkeling van medische apparaten, waar ik nu nog steeds werk.

De liefde voor paarden is nooit opgehouden. Inmiddels heb ik mijn meisjesdroom waar kunnen maken en heb ik een boerderij met veel dieren, maar vooral ook paarden, een prachtige plek. Een paar jaar geleden, toen op het werk een reorganisatie opkwam, ben ik gaan nadenken hoe ik mijn liefde voor paarden eventueel tot mijn beroep kon gaan maken. Ik ben toen de opleiding tot Equine Assisted coach Level 1 gaan volgen bij de Keulseweg. Inmiddels heb ik daar ook de specialisatie tot kindercoach gevolgd en is mijn eigen bedrijf een feit.

Dieren spelen mijn hele leven al een belangrijke rol. Uit ervaring weet ik dat je met paarden een heel bijzondere band kunt opbouwen. Ze kunnen niet spreken en toch kunnen ze je heel veel vertellen. Naast mijn baan heb ik als vrijwilliger altijd veel met  kinderen en paarden gewerkt op verschillende manieren .. van het organiseren van ponykampen tot het begeleiden van gehandicapten en het geven van individuele lessen. Daarnaast heb ik in het verleden ervaring opgedaan aan de PABO in het lesgeven aan basisschoolkinderen. Ik ben blij dat nu alles samenkomt in de coaching met paarden en dat ik de mooie plek waar ik nu woon kan delen en gebruiken om anderen te helpen.